Informatie

Informatie over Ecuraat

”Wonen op een woonark is voor veel mensen het ultieme geluk”

Om dit waterrijke geluk te creëren en te behouden, is het een geruststellende gedachte dat u voor alle financiële zaken betreffende uw woonark bij Ecuraat als specialist terecht kunt.

Ecuraat heeft ruim 20 jaar ervaring en is gespecialiseerd in het financieren en verzekeren van drijvende woningen en woonschepen. Wij bieden u een realistische kijk op woonboot hypotheken, verzekeringen en financiële planning. Ook kennen wij onze cliënten persoonlijk en zijn daarom in staat ons advies volledig op uw situatie af te stemmen.

Ecuraat heeft uitgebreide documenten die  informatie geeft over de werkwijze, de dienstverlening, de algemene voorwaarden en de hypotheekaanvraag van Uw Woonark Hypotheek.

Tevens werkt Ecuraat samen met Spruyt Arkenbouw te Heerenveen. Zij bouwen hoogwaardige drijvende bouwwerken van uitstekende kwaliteit, zodat u zorgeloos kunt genieten van uw nieuwbouw woonark.
Heeft u een makelaar nodig? Dan kunt u terecht bij scheepsmakelaardij Fikkers, ook met Fikkers heeft Ecuraat een goede samenwerking.

Neem vrijblijvend contact met ons op.

Contactinformatie

Ecuraat
Gedempte Haven 11a
9001 AX Grou

Postbus 11
9000 AA Grou

E-mail
info@uwwoonarkhypotheek.nl

Telefoon
0566- 624 791

Twitter

Laatste berichten