Woonboten terug naar albumoverzicht

Woonboten

Woonboten, woonarken en watervilla’s zijn er in verschillende soorten en maten. Toch zijn deze woonboten te verdelen in twee verschillende categorieën; woonboten met een stalen casco en met een betonnen casco. De woonboten met de stalen casco bevindt zich onder de waterlijn en de woonboten met een betonnen casco is er uitzicht op het water.

Kosten woonboot

De kosten van een woonboot hangt af van verschillende factoren:

–        De Locatie van de woonboot
–        Het type van de woonboot
–        De directe omgeving van de woonboot
–        De oppervlakte/ grote van de woonboot
–        Het uitzicht vanaf de woonboot

De begin prijs van een woonboot begint rond de 250.000 euro en de woonarken beginnen rond de 140.000 euro. Door de populariteit van de woningen op het water stijgt de prijzen hiervan, terwijl de saldo van het woonbotenbestand hetzelfde blijft.

In vele gevallen is het nodig om voor de aanschaf van een woonboot een hypotheek af te sluiten. Bij verschillende banken is er een speciale woonboot hypotheek mogelijk. Bij een woonboot hypotheek wordt aangeraden om een specialist in te schakelen.

Ecuraat stelt uw hypotheek met kennis van zaken samen. De optimale hypotheek is helemaal toegesneden op uw persoonlijke situatie en toekomstplannen. Daarnaast dragen wij zorg voor al het ‘papierwerk’. Voor u een hele geruststelling.

Contactinformatie

Ecuraat
Gedempte Haven 11a
9001 AX Grou

Postbus 11
9000 AA Grou

E-mail
info@uwwoonarkhypotheek.nl

Telefoon
0566- 624 791

Twitter

Laatste berichten